首页 >> TEM >> 专八专题 >> 听力指导

英语专业八级考试听力试题分析

2006-05-18 00:00:00作者:24EN_TEM

SECTION A STATEMENT
In this section you will hear nine statements. At the end of the statement you will be given 10 seconds to answer each of the following nine questions.
1. Who is the speaker?
A. An insurance agent.
B. A fireman.
C. A safeguard.
D. A politician.
2. What can we infer about Susan?
A. She dresses fashionably as she spends plenty of money on them.
B. She looks fashionable though she doesn’t spend much on dresses.
C. She doesn’t spend much money on her dresses.
D. She often spends too much money on her dresses.
3. What does the statement mean?
A. The room was too dry.
B. The room was not dry enough.
C. The paint was wet.
D. The paint was too dry.
4. We learn from the statement that
A. Lucy is very interested in video games.
B. Lucy shows no interest in video games.
C. Lucy often plays video games if she is free.
D. Lucy plays better than her friends.
5. What can we learn about Andrew?
A. His petrol is used up.
B. He just got his car filled.
C. His car had a little petrol left when reaching the garage.
D. He had a car accident.
6. The speaker suggests that
A. appearances are not important.
B. appearances are everything.
C. lothes make the men.
D. we should never trust appearances.
7. What does the speaker say about Thurber?
A. He is a great writer.
B. His blind eye prevented him from writing good novels.
C. His success depended on his childhood experience.
D. He worked so hard in writing as to lose one of his eyes.
8. What does the speaker imply?
A. I knew the time of the concert from him.
B. He didn’t tell me the time of the concert.
C. He told me the time of the concert, but it was unnecessary.
D. The concert began before I knew the time.
9. The speaker suggests that
A. we should read every two lines carefully.
B. we should find hidden and implied meanings.
C. we should keep our eyes open for the book.
D. we should get the meaning of every word.
KEY TO LISTENING COMPREHENSION
1.A 2.C 3.B 4.B 5.A 6.D 7.A 8.C 9.B 10.A
上一页共2页:1/2 下一页
相关文章

万物简史:PART I CH 1_11

01-29 12:02 听力

万物简史:PART I CH 1_11